bgdh

Silinder Refrigerant

  • Cylinder R410A Refrigerant for Air Conditioner

    Silinder R410A Kulkas pikeun AC

    Pendingin R410A dianggo dina sistem AC sareng padumukan sareng komérsial, pompa panas, dehumidifier sareng alat pendingin alit. R-410A ogé diperhatoskeun dina sababaraha aplikasi panyejukan suhu sedeng. Parameter Type R410A témbok témbok (mm) 1,5 Klep TEU TEKAT Tés tekanan (MPa) 3.45 Volume 13L Ngeusian sedeng HELIUM / REFRIGERANT / FOAM Advantage Urang tiasa ngahasilkeun R22, R32, R134a, R404a, R407c, R410a, R507, R600a, R290 sareng R415b jsb. Kami gaduh co ...