bgdh

Silinder Oksigén

  • 10L Oxygen Cylinder O2 Gas Cylinder Medical Steel High Pressure

    10L Oksigén Silinder O2 Gas Silinder Médis Baja Tekanan Tinggi

    Tabung gas oksigén, didamel ku tabung waja seamless, seueur dianggo dina industri, médis, panalitian laboratorium, sareng sajabana pikeun ngajaga gas oksigén anu dikompresi sababaraha kali. Kami bakal nyayogikeun klep khusus, stampings, kecap dina silinder. Gas purity anu bénten-bénten tiasa disayogikeun sareng silinder sasarengan. Modél Silinder Paraméter sareng Standar Tekanan Gawe Biasa (Bar) Tés Tekanan Hyd.test (Bar) Bahan Diaméter Luar (mm) Kapasitas Cai (L) Panjang (mm) Beurat (kg) WZII267- (32-70) -15A ...
  • 47L High Pressure Seamless Oxygen Gas Cylinder

    Silinder Gas Oksigén Seamless 47L Tekanan Tinggi

    Silinder Gas Baja Seamless kami mangrupikeun kapal tekanan tinggi anu tiasa diangkut. Produkna didamel nganggo téknologi paling canggih, mesin, sareng alat-alat di dunya. Silinder Gas Baja Seamless kami cocog pikeun nyepeng gas anu dikomprés sareng oksigén cair cair tekanan tinggi, hidrogén, argon, sareng gas karbon dioksida. Bagian utama Silinder Gas Baja Seamless kami didamel tina bahan waja paduan kualitas luhur. Produkna seueur diterapkeun dina kimia, metalurgi, mékanis, médis ...