bgdh

Warta pausahaan

  • Bédana antara Silinder CNG sareng Silinder LNG

    CNG sareng LNG gaduh ciri béaya rendah, bebas polusi, bersih sareng efisiensi tinggi, sareng mangrupikeun sumber énergi alternatif anu idéal pikeun minyak bumi. Dina raraga ngaoptimalkeun struktur konsumsi énergi jeung ngawujudkeun strategi pangwangunan sustainable, gas alam geus vigorously diwanohkeun ...
    Maca deui
  • Prinsip Kerja Silinder LNG

    Lima sistem kerja utama silinder LNG nyaéta: sistem ngeusian cair, sistem pembuangan cair, sistem tekanan, sistem tekanan diri, sareng sistem kaamanan. Hayu urang ngawanohkeun lima sistem ieu dina gilirannana. 1.Sistem Pengisian Cairan Dina raraga ngadamel tabung gas tiasa ngeusian deui ...
    Maca deui

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami