bgdh

Jinis silinder CNG

Silinder CNG dibagi kana opat jinis.

Jinis anu munggaran nyaéta waja atanapi botol logam campuran aluminium (CNG-1);

CNG-1 sadayana logam, didamel tina waja atanapi alloy aluminium.

CNG-1

Jenis anu kadua nyaéta silinder gas komposit (CNG-2) kalayan lapisan waja atanapi aluminium sareng awak silinder anu dikuatkeun ku résin "gelung" résin impregnated serat panjang;

CNG-2 logam dijejeran serat gelendung. Tabung gas ieu logam dijejeran ku kakuatan sareng ketebalan anu cekap pikeun nanggung beban bujur dina tekenan burst anu parantos ditangtoskeun, sareng tahan faktor kaamanan standar dina tekenan damel tanpa kabocoran. Winding kana serat, serat penguatan nyaéta serat karbon, serat aramid, serat kaca atanapi serat campuran.

CNG-2

Jinis katilu nyaéta tabung gas komposit (CNG-3) bertulang sareng lapisan waja atanapi aluminium sareng résin "gulung-gulung" résin panjang impregnated;

CNG-3 logam dijejeran ku serat anu lengkep. Silinder ieu dijejeran ku logam, tapi éta henteu ngagaduhan kakuatan sareng ketebalan anu cukup pikeun nanggung beban bujur dina tekanan burst anu parantos ditangtoskeun. Éta dikuatkeun ku gelung sareng serat bujur gulungan. Serat penguatan nyaéta serat karbon, serat Polyamide aromatik, serat kaca atanapi serat campuran.

CNG-3

Jenis kaopat nyaéta tabung gas komposit (CNG-4) dikuatkeun sareng lapisan palastik sareng serat panjang "dibungkus" résin-impregnated serat panjang.

Lapisan non-logam CNG-4 kalayan serat anu lengkep. Silinder ieu henteu nganggo lapisan logam sareng teu tiasa nahan beban. Bahan pindingna mangrupikeun bahan termoplastik, sareng serat penguatna nyaéta serat karbon, serat aramid, serat kaca atanapi serat campuran. Seratna tatu dina gelung atanapi arah bujur pikeun ningkatkeun kapasitas bantalan lapisan, sareng nozel logam dianggo pikeun masang klep atanapi alat anu ngirangan tekanan. Bahan logam anu biasana dianggo nyaéta aluminium atanapi stainless steel.

CNG-4

Silinder gas anu dibungkus tiasa dibagi kana tabung gas komposit serat karbon-tatu logam sareng silinder gas komposit lengkep-tatu. Silinder gas komposit lengkep-tatu tingal kana silinder gas komposit serat-tatu karbon. Silinder gas komposit serat-tatu karbon sareng palapis logam umumna ngarujuk kana silinder gas komposit anu lengkep-tatu kalayan palapis aluminium sareng serat karbon. Silinder gas berkelok-kelok ogé tiasa dibagi kana silinder gas gulungan serat kakuatan tinggi, tabung gas gulungan serat karbon, sareng silinder gas gulungan serat aramid.

Upami anjeun resep kana tabung CNG kami, punten kersa ngahubungi kami.


Waktos Post: Jul-29-2021