bgdh

SpaceX bakal nyobian tangki panyimpenan propésip Starship pikeun kahiji kalina

Dina corétan panganyarna dina legenda tank gudang propellant peluncuran StarsX's Spacehip, perusahaan sigana parantos mutuskeun pikeun ngawangun prototipe leutik anu ngan ukur dianggo pikeun uji.
Dipikawanoh salaku "tank uji," struktur waja anu relatif leutik gancang dirakit tina bagéan tank peralatan pendukung taneuh (GSE) anu lami anu dibasmi dina bulan Juli dina saminggu katukang. SpaceX ngarengsekeun tank gudang propellant turunan Starship anu mimiti dina April 2021, sareng gancang ngagulung tank ieu (GSE1) sareng anu kadua (GSE2) tina situs pangwangunan ka alas peluncuran orbital dina ngan sababaraha minggu. Kirang sa bulan saenggeusna, SpaceX ogé ngarengsekeun tank GSE 3, sanaos hal-hal sapertos geuwat murag kana huru-hara saatosna.
Ngan tilu bulan ka hareup, GSE3 tungtungna diangkut ka - sareng dipasang - dina dukungan konkrit tina situs peluncuran orbit awal pesawat ruang angkasa antarbintang, sareng ngan saatos sababaraha modifikasi struktural sareng tanghi GSE # 5 sareng # 6 Saatos léngkah. Anu kirang dipikaterang naha produksi tank GSE khusus SpaceX's macet teu lami saatosna dimimitian, naha henteu aya lima tank tank ukuranana anu dipasang dina bantalan trek anu dipasang lengkep atanapi aya dina jinis pengujian naon waé, atanapi naha sigana konstruksi diperyogikeun. Dirobih saatosna. Nanging, aman pikeun nyatakeun yén "test tank" GSE anyar SpaceX ayeuna aya di tengah misteri.
Untungna, mecenghulna gancang tina tank uji GSE munggaran SpaceX sahenteuna parantos ngajantenkeun jalma wawuh kana sajarah pondok tapi kacau tina tank propellant peluncuran orbital Starship. Tangki tés sanés anu énggal, sareng kumargi Test Tank 1 mimiti angkat ka fasilitas peluncuran suborbital SpaceX (sareng uji) dina Januari 2020, éta parantos janten bagian anu teu kapisahkeun tina kamekaran Starship. Dina 20 sasih ieu, SpaceX parantos ngawangun sareng nguji tujuh bak uji leutik, sababaraha di antawisna henteu salamet.
Paduli karusakan ngahaja, unggal tank uji jelas ngabantosan SpaceX ngesahkeun téknik pabrik énggal, bahan anu bénten, sareng kandel kulit anu béda, sareng umumna langkung gancang sareng langkung murah dibanding koleksi data anu diidinan ku prototipe skala pinuh. Salaku conto, nembé, SpaceX sigana parantos suksés nyobian tank uji panguat super-beurat, nempatkeun prototipe dina nitrogén cair cryogenik, sareng nganggo silinder hidrolik pikeun mensimulasikeun dorong salapan mesin Raptor dina struktur dorong disk anu teu kabuktosan.
Ayeuna, SpaceX ampir pulih tina kasurupan sareng émut kana kepraktisan tank uji. Perusahaan parantos ngempelkeun prototipe GSE leutik, panginten kanggo mastikeun yén tank panyimpenan propellant khusus na tiasa ngadamel séri anu bénten pisan sareng pesawat ruang angkasa antar. Kaayaan aranjeunna asalna. Dina hal ieu, tank GSE saéstuna diwangun tina bagian anu dibongkar tina tank GSE # 4. Nyatana, saatos bakna dibongkar ku alesan anu teu dikenal bulan kamari, bagian luhur (bagian kubah payun) lengkep dieureunkeun ku GSE4.
Dina sababaraha bulan kapengker, sanaos gangguan anu teu disangka-sangka dina produksi sareng pamasangan tank GSE, staf SpaceX lalaunan tapi tetep ngelas cincin baja (kaku) ka luar GSE1, GSE2, sareng GSE3. Nalika GSE5 sareng GSE6 pamustunganana jalan ka tarmac, aranjeunna parantos dipasang langkung kaku nalika aranjeunna angkat, anu hartosna naon waé anu ngalangkungan SpaceX tiasa struktural. Tangki tés GSE4 ogé kalebet penguatan éksternal sapanjang unggal las kuriling (ring stack atanapi dome connection).
Sedengkeun SpaceX nyaéta (atanapi henteu acan) ngawangun bak penyimpanan GSE nyalira dina sababaraha sasih, kontraktor anu biasana ngempelkeun menara cai sareng bak panyimpenan di situ ngawangun dalapan tank penyimpanan lega 12m (~ 40 ft) nyalira. Dianggap salaku "cangkang cryogenik", sakumaha namina namina, tanghi ieu didesain pikeun lengkep ngurilingan bak GSE SpaceX. SpaceX bakal ngagunakeun cangkang ieu pikeun ngencarkeun tanghi propél baja témbok tunggal témbokna pikeun ngajaga kontén kriogenikna sakumaha mungkin salami mungkin. Nanging, kumaha aranjeunna bakal diasingkeun henteu jelas.
Dumasar kana kaputusan anu sigana retrospektif pikeun nguatkeun bagian luar tank GSE ieu, konsensus umum anu anyar nyaéta SpaceX hoyong vakum sahenteuna dina celah antara cangkang sareng bak. SpaceX ogé tiasa nyandak pendekatan anu sabalikna sareng neken jurang (saloba mungkin) ku gas insulasi sapertos nitrogén. Kabingungan tambahan asalna tina kanyataan yén tank Starship sacara téknis dirancang pikeun ngadukung pesawat ruang angkasa nyata (operasi dina vakum ampir lengkep) tanpa kedah tulangan luar.
Salaku tambahan, jelas yén SpaceX henteu acan ngawangun cangkang cryogenik ultra-leutik khusus atanapi pad ningkatna beton pikeun tank uji GSE4 na, anu hartosna éta ngan ukur gunana pikeun nguji sababaraha beban anu bakal ditempuh ku tank GSE leungeun baju. Salaku tambahan, nunjukkeun yén SpaceX parantos ngarengsekeun genep tina tujuh bak GSE tina alas orbital sareng sadayana tujuh cryotubes na, naon waé masalah utama anu kapendak nalika diuji ku GSE4 tiasa sacara gampang ngakibatkeun mangkaning bulan sareng reureuh. Nanging, upami anjeun untung, GSE4 bakal mupus jalan pikeun SpaceX ngalengkepan pipa, ngempelkeun sareng ngaktipkeun depot minyak situs orbital peluncuran pertama Starship ngalangkungan kagiatan uji anu bakal datang.


Waktos Post: Sep-18-2021