bgdh

Silinder LPG

  • DOT CE ISO4706 BV 12.5kg LPG Gas Cylinder for Kitchen Restaurant Cooking

    DOT CE ISO4706 BV 12.5kg LPG Silinder Gas pikeun Dapur Rumah Makan Masak

    Tangki gas cair mangrupikeun tanki panyimpenan anu dianggo pikeun nyimpen gas cair. Nalika aya gas cair di jero, tekanan na luhur pisan. Operasi anu salah henteu leres tiasa nyababkeun ledakan. Mangrupikeun alat khusus. Produk éta sorangan tina waja sareng tahan résistansi kana tekanan. Tekanan maksimum silinder gas cair nyaéta 2,1 MPa. Parameter Modél Cai Jilid L Tinggi Jumlah mm Botol mm Dijagaan mm Base mm Tipe Klep LPG-3E 6.6 225 φ198 / 24 ...
  • 3kg LPG Gas Cylinder for Camping or Cooking

    Silinder Gas LPG 3kg kanggo Kémping atanapi Masak

    Produk kami nutupan sauntuyan silinder LPG, kisaran 3kg, 5kg, 6kg, 10kg, 12.5kg dugi ka 60kg sareng saluyu sareng standar anu bénten-bénten, sapertos ISO4706 / EN1442 / GB5842 / DOT4BA sareng sajabana Parameter Model Cai Jilid L Jumlah Jumlah mm Botol mm Dijagaan mm Base mm Valve Tipe LPG-0.5A 12L 160mm ф136 / 100mm Teu aya ф125 / 25mm W21.8 LPG-0.5B 12L 136mm ф136 / 115mm Teu aya ф125 / 125mm M14X15 LPG-3A 7.2L 295mm ф206 / 235mm Teu aya ф190 / 27mm W21.8 ...