bgdh

Panjang Tube Tralier

  • CNG/He/H2 Seamless Double Head Jumbo Cylinder Container Trailer

    CNG / He / H2 Seamless Double Head Jumbo Silinder Wadah Trailer

    CNG Tube Trailer mangrupikeun semi-trailer diwangun ku CNG Tube Skid sareng tukang ngaput Chassis. CNG Tube Skid utamina diwangun ku silinder seamless jumbo, frame sareng kabinét operasi, sareng valves silinder, valves draining, konektor gancang, gauge tekanan, thermometer, alat kaamanan (cakram rupture sareng alloy fusible), sareng sadaya manifolds anu nyambungkeun. Kami nyayogikeun sasis anu kuat numutkeun kaayaan jalan khusus di nagara pangguna, kalebet konfigurasi as, ban, gantung, groun ...