bgdh

Silinder LNG

  • 175L Middle Pressure Liquid Oxygen/Nitrogen Cryogenic Cylinder

    175L Tekanan Tengah Cairan Oksigén / Silinder Nitrogén Cryogenic

    DPL séri dilas silinder gas terisolasi nganggo bahan insulasi impor kualitas luhur, téknologi insulasi vakum unik, sareng kinerja insulasi termal anu hadé. Aranjeunna tiasa nyayogikeun waktos panyimpenan anu panjang, tingkat évaporasi harian anu lemah pisan, sareng aliran debit gas tinggi. Biaya siklus kahirupan. DPL séri dilas silinder gas terisolasi ngadopsi desain modular. Jilidna berkisar tina 80L dugi ka 232L. Tekanan kerja dibagi kana 3 tingkatan, nyaéta seri tekanan sedeng (tekanan kerja 1 ...
  • 232L High Pressure Industrial Welded Insulated Compressed Cryogenic Liquid Container Gas

    232L Tekanan Tinggi Industri Dilas Insulated Compressed Cryogenic Liquid Wadah Gas

    Wadah séri DPL mangrupikeun salah sahiji wadah terisolasi vakum performa tinggi, anu dianggo pikeun nyimpen sareng ngangkut oksigén cairan cryogenik, nitrogén, argon, karbon dioksida, gas alam cair atanapi oksida nitrous. Éta tiasa dianggo pikeun ngangkut jalan tina cairan cryogenik, sareng ogé tiasa dianggo pikeun panyimpenan sareng suplai di tempat. Waktos panyimpenan panjang, rupa-rupa aplikasi, tiasa nyayogikeun 9,2 méter kubik per jam aliran kontinyu kalayan tekanan pangiriman sakitar 100psig (6.9bar / 690Kp ...
  • 5m3 5000 Liters 1.6Mpa Vertical Cryogenic Storage Tank

    5m3 5000 liter 1.6Mpa nangtung Panyimpenan Cryogenic Tangki

    Tangki gudang Cryogenic mangrupikeun wadah panyimpenan vakum adiabatic vakum nangtung atanapi horisontal pikeun neundeun oksigén cair, nitrogén, argon, karbon dioksida sareng média sanés, fungsi utami nyaéta ngeusian sareng nyimpen cairan kriogenik. Tangki panyimpenan diwangun ku cangkang waja karbon atanapi stainless steel sareng wadah tekanan anu disimpen di jerona. Interlayer mangrupikeun insulasi gulungan multi-lapisan sareng ngajaga kaayaan vakum anu luhur. Situs dioperasikeun dina tekenan desain numutkeun kana situatio anu sabenerna ...