bgdh

Silinder LNG Silinder Cryogenic Vehicle Tank Silinder

Silinder LNG Silinder Cryogenic Vehicle Tank Silinder

Pedaran pondok:


  • Produk Serius: CDPW500
  • Volume: 220-330L
  • Tekanan Gawe: 1,59MPa
  • Aplikasi: Mobil beurat, Beus
  • Bahan: beusi sténless
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Silinder kandaraan LNG (silinder insulasi multilayer tinggi vakum) ku palapis stainless steel, perumahan, interlayer insulasi multilayer vakum tinggi, suhu hawa karburator, sareng sistem pipa katup kaamanan vaporizer cai mandi, anu prosés adiabatic anu unik sareng canggih, struktur Aman sareng dipercaya , éta mangrupikeun inti tina sistem pasokan gas pikeun kendaraan suluh LNG sapertos treuk beurat sareng beus antar kota. Kandaraan bahan bakar LNG anu ngagunakeun silinder gas salaku tanki bahan beuleum bahan bakar henteu ngan ukur ngagaduhan kaunggulan anu teu tiasa dibandingkeun tina kendaraan suluh dina hal manpaat ékonomi sareng lingkungan, tapi ogé ngagaduhan kapadetan énergi anu luhur sareng jarak nyetir anu panjang, anu penting pisan pikeun ngahémat énergi sareng ningkatkeun kualitas udara kota.

    LNG cylinder (1)
    LNG cylinder (1)_副本

    Parameter

    Produk No.

    Silinder LNG pikeun kendaraan

    CDPW500
    -220-1.59

    CDPW500
    -230-1.59

    CDPW500
    -240-1.59

    CDPW500
    -250-1.59

    CDPW500
    -260-1.59

    CDPW500
    -275-1.59

    CDPW500
    -285-1.59

    CDPW500
    -300-1.59

    CDPW500
    -310-1.59

    CDPW500
    -320-1.59

    CDPW500
    -330-1.59

    Diménsi mm

    Φ556x1514

    Φ556x1564

    Φ556x1615

    Φ556x1666

    Φ556x1717

    Φ556x1794

    Φ556x1844

    Φ556x1921

    Φ556x1971

    Φ556x2024

    Φ556x2074

    Volume Biasa L

    220

    230

    240

    250

    260

    275

    285

    300

    310

    320

    330

    Jilid épéktip L

    198

    207

    216

    225

    234

    248

    257

    270

    279

    288

    297

    Beurat Bersih Kg

    72

    75

    79

    82

    85

    90

    93

    98

    102

    105

    108

    Kapasitas ngeusian maksimum Kg

    165

    170

    175

    180

    185

    192

    197

    204

    209

    214

    219

    Beurat ku gas Kg

    237

    245

    253

    262

    270

    282

    290

    303

    311

    319

    327

    Tingkat évaporasi statik% / d

    ≤2.28

    ≤2.27

    ≤2.26

    ≤2.25

    ≤2.24

    ≤2.23

    ≤2.22

    ≤2.20

    ≤2.19

    ≤2.18

    ≤2.18

    Tekanan damel MPa

    1,59

    Tekanan MPa Tekanan

    3.18

    Suhu desain ℃

    -196

    Tekanan Mukaan klep relief utama MPa

    1.6

    Tekanan pembukaan klep kaamanan bantu MPa

    2.41

    Ngeusian sedeng

    LNG gas gas alam cair)

    Volume aliran hawa Nm3/ jam

    60 ~ 120

    Regulator ékonomi netepkeun nilai MPa

    0,965

    Metoda tampilan tekanan

    Pangukur tekanan sareng sensor tekanan

    Perlakuan permukaan

    Polesan

    Bentuk ngukur tingkat

    Ngukur tingkat kapasitansi

    Struktur dasar

    Pangrojong pelana

    Bahan

    Stainless steel Austenit (06Cr19Ni10 atanapi 304)

     

    Detil produk

    LNG cylinder (1)
    LNG cylinder (2)

    Prosés produk

    Kami ngajamin kualitas produk kami, upami anjeun mésér produk kami, iraha waé anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan produk kami, punten wartoskeun ka kami, kami moal kantos nyababkeun produk pikeun palanggan.

    pro7

    Kauntungan produk

    Pressure Tekanan panyimpenan kirang, wadahna kawilang hampang, kapasitas neundeun ageung, sareng panyimpenan sareng transportasi aman sareng merenah;

    Density Kapadetan énergi tinggi, waktos ngeusian gancang, jarak tempuh panjang (600 ~ 800km);

    Station Stasion bahan bakar LNG gaduh tapak suku alit, konstruksi saderhana, investasi murah, konsumsi énergi alat listrik low, sareng biaya operasional anu handap;

    ④ LNG diangkut ku tanker khusus, sareng pangwangunan stasiun henteu diwatesan ku jaringan pipa gas alam, anu merenah pikeun tata ruang stasiun;

    ⑤ Kanggo operasi gas perkotaan, ngaganti CNG dugi ka tangtu tiasa mastikeun pasokan gas ka pangguna pipa.

    Kontrol Kualitas

    Sadaya téknologi manufaktur sareng tés properti sacara sadayana aya dina pengawasan lembaga pengawasan pihak katilu anu disahkeun ku Administrasi Umum Pangawasan Kualitas, Pamariksaan, sareng Karantina Tiongkok.

    LNG cylinder quality control

    Paket & Pangiriman

    IMG_7335
    IMG_8889
    LNG cylinder&LNG cylinder for vehicle

    Pabrik

    Produk kami diékspor ka langkung ti 30 nagara sareng daérah sapertos Jérman, Perancis, Swédia, Jepang, Rusia, jsb.

    LNG cylinder1
    LNG cylinder

    FAQ

    Tekanan dina wadahna kirang.

    1) Tingali kana instruksi manual sareng panggunaan numutkeun tingkat ditarikna maximumgas anu disarankeun sareng kapasitas supercharging

    2) Buka tekanan wangunan régulator atanapi tekanan ngawangun klep

    Silinder dieusian tapi teu aya tampilan tekanan

    1) Ngarobih tolok tekanan

    2) ngarobih disk beus

    3) Ngalereskeun atanapi ngagentos klep

    Bagian handap wadahna ditutupan ku ibun spiral

    Éta normal

    Luhureun wadahna ditutupan ku ibun

    1) Pariksa kabocoran tina sambungan tingkat ngukur cair, ngaganti mesin cuci segel, pasang deui sareng uji tés hawa saatos tekananna kosong

    2) Ketang gabungan sareng ngalakukeun uji kedap hawa


  • Saméméhna:
  • Teras: