bgdh

DOT CE ISO4706 BV 12.5kg LPG Silinder Gas pikeun Dapur Rumah Makan Masak

DOT CE ISO4706 BV 12.5kg LPG Silinder Gas pikeun Dapur Rumah Makan Masak

Pedaran pondok:


  • Modél: LPG-12.5
  • Jangkungna: 590mm
  • Beurat: 14.5-15.5kg
  • Kapasitas Cai: 26.5L
  • Bahan: HP235
  • Dipaké sacara lega: Masak atanapi kémping
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tangki gas cair mangrupikeun tanki panyimpenan anu dianggo pikeun nyimpen gas cair. Nalika aya gas cair di jero, tekanan na luhur pisan. Operasi anu salah henteu leres tiasa nyababkeun ledakan. Mangrupikeun alat khusus. Produk éta sorangan tina waja sareng tahan résistansi kana tekanan. Tekanan maksimum silinder gas cair nyaéta 2,1 MPa.

    LPG cylinders

    Parameter

    Modél

    Volume Cai
    L

    Total Luhur
    mm

    Botol
    mm

    Dijagaan
    mm

    Dasar
    mm

    Jenis klep

    LPG-3E

    6.6

    225

    φ198 / 240

    NA

    φ190 / 34

    M16X1.5

    LPG-5A

    12.0

    405

    φ226 / 340

    NA

    φ190 / 42

    W21.8

    LPG-6A

    14.4

    300

    φ300 / 267

    65265/65

    φ303 / 68

    M16X1.5

    LPG-12.5A

    26.5

    590

    φ295 / 450

    φ228 / 145

    φ303 / 68

    NA

    LPG-5B

    12.0

    370

    φ226 / 340

    NA

    φ190 / 27

    M14X1.5

    LPG-5C

    12.0

    370

    φ226 / 340

    NA

    φ200 / 40

    M16X1.5

    LPG-12.5C

    26.5

    590

    φ295 / 450

    φ228 / 145

    φ303 / 68

    NA

    LPG-12.5D

    26.5

    620

    φ295 / 450

    φ190 / 150

    φ303 / 68

    NA

    Gambar Produksi

    LPG cylinder production line (2)
    LPG cylinder production line (5)
    LPG cylinder production line (4)
    LPG cylinder production line

    Kontrol Jumlah

    Hansheng ngagunakeun alat ukur difraksi sinar-X pikeun ngendalikeun arah sumbu kristal tina potongan munggaran dugi ka produk akhir. Kami nganggo peralatan pangukuran anu canggih sareng instrumen sareng téknologi kontrol prosés pikeun ngajaga kontrol kualitas anu ketat dina unggal tahapan ti sertifikasi desain dugi ka pangiriman produk.

    X-ray inspection
    Water burst test

    Paket & Pangiriman

    LPG cylinder

    FAQ

    Sabaraha silinder anjeun ngahasilkeun sapopoé?

    Urang tiasa ngahasilkeun 5.000 potongan sapopoé.

    Dupi anjeun nyayogikeun conto?

    Leres, kami tiasa nyayogikeun anjeun sampel, tapi anjeun kedah mayar conto sareng angkutan barang heula. Urang bakal balikkeun biaya saatos anjeun ngadamel

    mesen.

    Naha aya rohangan pikeun nurunkeun harga?

    Hargana bervariasi sesuai sareng harga waja, janten kersa nyungkeun harga anu pangénggalna sareng kami bakal nyayogikeun anu paling handap.

    Naon waktos pangirimanna?

    10 dinten kanggo sampel, 20 dugi 45 dinten kanggo produksi masal numutkeun jumlahna.


  • Saméméhna:
  • Teras: