bgdh

Silinder R410A Kulkas pikeun AC

Silinder R410A Kulkas pikeun AC

Pedaran pondok:


  • Spésifikasi: 50Pound
  • Kapasitas: 22LTR
  • Bungkusan: 1PC / CTN
  • NW: 4.0KGS
  • GW: 5.0KGS
  • MEAS: 310X310X455mm
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Pendingin R410A dianggo dina sistem AC sareng padumukan sareng komérsial, pompa panas, dehumidifier sareng alat pendingin alit. R-410A ogé diperhatoskeun dina sababaraha aplikasi panyejukan suhu sedeng.

    Parameter

    Jenis R410A
    Kandel témbok (mm) 1.5
    Klep TEU REFILLABLE
    Tekanan tés (MPa) 3.45
    Volume 13L
    Ngeusian sedeng HELIUM / REFRIGERANT / FOAM

    Kauntungan

    Urang tiasa ngahasilkeun R22, R32, R134a, R404a, R407c, R410a, R507, R600a, R290 sareng R415b jsb.

    Kami gaduh harga gas pendingin anu sangat kompetitif sareng waktos pangiriman tibatan anu sanés, pamayaran anu fleksibel, sareng layanan konsultasi online 24 jam, anu bakal ngajantenkeun anjeun sugema pisan sareng kami.

    Kalayan kanyaho sareng pangalaman profesional urang, produk kualitas luhur, sareng harga kalapa, Hansheng ditangtoskeun pikeun nyayogikeun solusi anu dipercaya sareng berharga pikeun klien sareng mitra bisnis.

    Aplikasi

    1. Lega panggunaan dina kulkas sareng komérsial kulkas, sareng AC otomotif. Pasipatan ngajantenkeun R410A cocog pikeun dianggo dina kabinet tuangeun suhu sedeng, hawa sareng cai mancur, pompa panas sareng dehumidifier.

    2. Ngaronjatna panggunaan salaku gaganti CFC-12.

    3. Agén niupan pikeun sababaraha rupa busa.

    4. Propellant pikeun farmasi aerosol, lacquers, deodorants, parfum, mousses, fresheners hawa, inséktisida, beberesih sareng produk rumah tangga anu sanés.

    Situs produksi

    Refrigerant cylinder production site

    Paket & Pangiriman

    Package & Delivery

    Produkna dibungkus dina silinder atanapi tank anu cocog (atanapi mobil tank). Éta kedah disimpen di tempat anu tiis sareng garing, tanpa kakeunaan sumber panas, sinar panonpoé, sareng hujan. Éta pikeun matuh kana peraturan karéta sareng transportasi jalan anu dikaluarkeun ku pamaréntah Cina ngeunaan kargo bahaya.

    FAQ

    Naon MOQ silinder?

    500 PCS pikeun silinder kosong. / Wadah pinuh pikeun silinder pinuh.

    Naha anjeun tiasa nyayogikeun silinder lengkep sareng gas hélium?

    Leres. Boh silinder kosong boh lengkep sayogi pikeun diekspor.

    Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

    Tangtosna, kami bakal nyayogikeun jasa OEM, sareng bakal ngajaga karya seni palanggan pikeun rahasia pikeun nyegah batur tina penggelapan.

    Naha anjeun tiasa nyayogikeun jasa OEM?

    Leres, urang tiasa. Urang tiasa nyetak atanapi ngukir logo ur dina produk.


  • Saméméhna:
  • Teras: