bgdh

Dikomprés φ325 CNG-2 Silinder dibungkus pikeun Kandaraan

Dikomprés φ325 CNG-2 Silinder dibungkus pikeun Kandaraan

Pedaran pondok:


  • Tekanan Gawe: 20Mah
  • Sedeng: CNG
  • Bahan: 30CrMo + Serat Kaca
  • Diameter: 229/325/356 / 406mm
  • Volume cai nominal: 30L ~ 220L
  • Panjangna: 710mm ~ 1985mm
  • Beurat: 23KG ~ 147KG
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    CNG-2 mangrupikeun silinder gas komposit anu nganggo lapisan waja atanapi aluminium sareng laras anu dikuatkeun ku serat anu panjang anu diresakeun résin "gelung gelung". Dibandingkeun sareng silinder baja CNG biasa, éta ngagaduhan kaunggulan beurat enteng sareng kapasitas ageung.

    CNG Wrapped cylinders

    Parameter

    Parameter téknis tabung dibungkus CNG pikeun Kandaraan

    Standar : GB / T24160 、 ISO11439: 2013 、 ECE R110

    Produk No.

    OD internal
    OD éksternal
    (mm)

    Volume
    L)

    Panjangna
    (Tanpa klep)
    (mm)

    Beurat
    (Kg)

    Kandel témbok
    (mm)

    Tekanan Gawe
    (MPa)

    Bahan

    CNG2-G-325-45-20B

    ø325 (Internal) ø334 (Éksternal)

    45

    735

    36

    4.6

    20

    30CrMo

    CNG2-G-325-50-20B

    50

    792

    40

    CNG2-G-325-55-20B

    55

    857

    42

    CNG2-G-325-60-20B

    60

    921

    46

    CNG2-G-325-65-20B

    65

    985

    50

    CNG2-G-325-70-20B

    70

    1049

    52

    CNG2-G-325-75-20B

    75

    1113

    55

    CNG2-G-325-80-20B

    80

    1178

    59

    CNG2-G-325-85-20B

    85

    1243

    61

    CNG2-G-325-90-20B

    90

    1306

    67

    CNG2-G-325-100-20B

    100

    1434

    71

    CNG2-G-325-110-20B

    110

    1563

    78

    CNG2-G-325-120-20B

    120

    1691

    85

    Prosés Produksi

    Dina urutan pikeun mastikeun kualitas produk urang, urang mastikeun ngontrol unggal prosés produksi.

    CNG cylinder

    Loka Produksi

    Kaluaran taunan 360,000 tabung CNG.

    CNG cylinder (3)
    CNG cylinder (1)

    Kontrol Jumlah

    Bahan baku kualitas luhur bakal diadopsi;

    Sadaya silinder didamel numutkeun standar ISO.

    Unggal silinder bakal diuji numutkeun standar ISO11439; Laporan seueur ku perusahaan atanapi agénsi inspeksi pihak katilu bakal disayogikeun nalika pangiriman.

    Air leakage test
    Hydraulic test
    Hardness test
    Ultrasonic test

    Aplikasi

    Produk kami nguntungkeun tekanan tinggi, kapasitas ageung, beurat enteng, aman sareng dipercaya. Hal ieu seueur dianggo dina mobil, truk sareng beus.

    CNG wrapped cylinder
    CNG cylinder

    Paket & Pangiriman

    Bungkusan biasa urang nyaéta karton, kotak kai, pigura beusi. Upami anjeun ngagaduhan sarat khusus, urang ogé tiasa negosiasi.

    CNG cylinder&CNG Wrapped Cylinder

    FAQ

    Kumaha carana mastikeun kualitas silinder anjeun?

    Kami parantos aya di bidang ieu langkung ti 20 taun. Produk kami parantos dijual ampir di panjuru dunya. Kami ngantepkeun pamariksaan pihak ka 3 sateuacan kiriman (dina akun pamésér) Sareng kami tiasa nyayogikeun sertipikat kualitas sasuai.

    Salaku tambahan, urang gaduh genep peralatan pikeun uji bahan sareng silinder:

    1. penganalisis spéktrum pikeun ngadeteksi analisis kimia;

    2. fungsi mékanis pikeun ngajantenkeun tés tegangan sareng uji bending;

    3. Détéksi jempé sinar-X pikeun mariksa las kaélur;

    4. Hidrolik bursting test;

    5. Tés hidrolik;

    6. Tés kedap hawa.

    Dupi anjeun nyayogikeun conto?

    Dina rentang anu tiasa ditampi, kami tiasa nawiskeun hiji atanapi dua sampel gratis pikeun anjeun upami anjeun mayar angkutan barang. Kami bakal balikkeun angkutan barang upami anjeun mesen kahareup.

    Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?

    Sacara umum, éta bakal nyandak 35-60 dinten saatos nampi setoran. Waktu pangiriman khusus gumantung kana barang sareng kuantitas urutan anjeun.

    Naon MOQ anjeun?

    Kuantitas alit tiasa ditawar, hiji atanapi langkung kontainer bakal ngaapresiasi.

    Naon jinis sertifikasi anu anjeun tiasa nyayogikeun?

    GB / T24160 、 ISO11439: 2013 、 ECE R110


  • Saméméhna:
  • Teras: