bgdh

Silinder CNG

  • CNG type 1 Steel Gas Cylinder for Vehicle

    CNG tipe 1 Silinder Gas Baja pikeun Kandaraan

    Silinder CNG mangrupikeun wadah tekanan tinggi anu dianggo pikeun nyimpen gas alam anu dikomprés. Wadah tekanan tinggi ieu anu ngandung gas anu hurung sareng ngabeledug mangrupikeun wadah tekanan anu bahaya bahaya ngabeledug. Tekanan panyimpenan gas tina silinder wahana nyaéta 20MPa. Parameter Produk No. OD (mm) Volume (L) Desain Témbok ketebalan : 7.2mm Desain Tembok ketebalan : 7.4mm Desain Tembok ketebalan : 8.4mm Tekanan Gawe (MPa) Panjang Bahan (tanpa klep) (mm) Beurat (Kg) Panjang ( wi ...