bgdh

Tentang Kami

bag

Profil Perusahaan

Wuxi Hansheng Pressure Vessel Industrial Co., Ltd., tempatna di Longshan Road, Xinwu District, Wuxi City, didirikan dina Januari 2001. Éta mangrupikeun panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan tabung gas CNG pikeun kendaraan, las suhu-handap silinder gas terisolasi, bak panyimpenan suhu rendah, pembuluh tekanan D1 sareng D2, gandeng tabung panjang, wadah tabung tabung, silinder gas stasiun sareng tabung gas sipil, sareng sajabana Perusahaan manufaktur alat-alat khusus skala ageung tina sababaraha jinis sareng ragam.

Gudang

CQ7A7556
CQ7A7547
DCIM100MEDIADJI_0185.JPG

Pabrik

DCIM100MEDIADJI_0174.JPG
DCIM100MEDIADJI_0209.JPG
DCIM100MEDIADJI_0199.JPG

Perusahaan urang ayeuna padamel langkung ti 200 jalma, kalebet langkung ti 50 kalayan gelar kuliah atanapi langkung, langkung ti 30 kalayan gelar sarjana atanapi saluhureuna, langkung ti 20 bakat sareng insinyur teknologi tinggi, kakuatan téknis anu kuat sareng sistem jaminan kualitas anu sampurna. Perusahaan invests sajumlah ageung panghasilan unggal taun dina panilitian sareng pamekaran sareng tés téknologi énggal sareng produk énggal, sareng komitmen pikeun ngahasilkeun produk pangsaéna pikeun masihan deui palanggan.

Kantor

Hansheng ngagaduhan tim penjualan sareng téknis pikeun méréskeun masalah pikeun anjeun. Upami anjeun ngagaduhan patarosan atanapi patarosan, kami bakal balik deui ka anjeun dina waktos 12 jam.

1
111
12

Jalur Produksi

Hansheng ngagaduhan dalapan lini produksi maju domestik pikeun gandeng treuk, tank panyimpenan sareng tanker, tabung panjang sareng trailer panjang-tabung, silinder gas kendaraan LNG, silinder CNG, sareng Silinder LPG; éta ngagaduhan langkung ti 400 sét alat propésional anu ageung sareng sedeng (mesin puteran THG, pemanasan vakum sareng sistem degassing, CNC mesin penipuan pelat opat-rol, mesin las otomatis bujur bujur, kamar sandblasting, garis palapis, uji sareng garis pamariksaan, sareng sajabana)

CNG cylinder production line (3)
CNG cylinder production line (2)
CNG cylinder production line (1)
LNG cylinder production line (3)
LNG cylinder production line (2)
LNG cylinder production line (1)
LPG cylinder production line (1)
LPG cylinder production line (2)
LPG cylinder production line (3)

Urang Sunda & D

Kalayan kontrol kualitas anu ketat salami prosés produksi, urang tiasa nyayogikeun silinder gas kualitas anu dipercaya kalayan harga anu kalapa kalapa. Silinder gas urang tiasa dianggo pikeun ngeusian gas permanén kalebet oksigén, nitrogén, hidrogén, argon, karbon dioksida sareng gas alam, sareng ayeuna seueur dianggo dina bidang industri, pertanian, ubar, kaséhatan masarakat, panilitian ilmiah sareng gas alam kandaraan. Kami ogé tiasa nyayogikeun rupa-rupa leyuran suplai silinder gas numutkeun kabutuhan anjeun. "Palanggan sok didinya heula", janten kami siap nawiskeun silinder anu pas anu paling cocog sareng kabutuhan konsumén urang sadunya.

CQ7A7254
CQ7A7226
CQ7A7213

Pangiriman

Hansheng tiasa ngarobih bungkus saluyu sareng sarat anjeun.

Jaring nilon, karton, palet kai, rangka beusi, jst.

CNG cylinder delivery
LNG cylinder delivery (1)
CNG cylinder package
Oxygen cylinder delivery (2)
LNG cylinder package
long tube trailer

Hansheng taat kana filsafat bisnis jalma anu berorientasi, téknologi ngarah, kajujuran sareng win-win. Turutan sumanget perusahaan ngeunaan kamanunggalan, kakuatan, milarian bebeneran, sareng inovasi. Kami salawasna yakin yén ngudag sareng inovasi produk kami anu pangsaéna pikeun konsumén.

Pameran

Amsterdam-Fair-(2)
Amsterdam-Fair-(1)
Tanzania-Exhibition
Russia-exhibition-(4)
Russia-exhibition-(2)
Russia-exhibition-(3)

Palanggan

Silinder gas kami parantos diékspor ka langkung ti 150 nagara. Produk kami tiasa minuhan standar sababaraha nagara. Kami ngabagéakeun palanggan pikeun nganjang ka pabrik urang.

customers (3)
dav
customers (1)