bgdh

10L Oksigén Silinder O2 Gas Silinder Médis Baja Tekanan Tinggi

10L Oksigén Silinder O2 Gas Silinder Médis Baja Tekanan Tinggi

Pedaran pondok:


  • Diameter: 140mm
  • Panjangna: 850mm
  • Beurat: 13kg
  • Tekanan Gawe: 20Bar
  • Warna: Disaluyukeun
  • Standar: ISO9809-3
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Tabung gas oksigén, didamel ku tabung waja seamless, seueur dianggo dina industri, médis, panalitian laboratorium, sareng sajabana pikeun ngajaga gas oksigén anu dikompresi sababaraha kali. Kami bakal nyayogikeun klep khusus, stampings, kecap dina silinder. Gas purity anu bénten-bénten tiasa disayogikeun sareng silinder sasarengan.

    Parameter

    Silinder Modél na
    Standar

    Norminal
    Pagawean
    Tekanan
    (Bar)
    Tés Tekanan Hyd.test
    (Bar)
    Bahan Diaméter luar
    (mm)
    Kapasitas Cai (L) Panjang (mm) Beurat (kg)

    WZII267- (32-70) -15A
    (GBJT5099.1)

    150

    225

    37Mn

    267

    32

    755

    37.3

    35

    815

    39.6

    40

    915

    43.3

    50

    1110

    50.7

    60

    1310

    58.0

    65

    1405

    61.7

    68

    1465

    63.9

    70

    1505

    65.4

    WZII279- (35-80) -23.2A
    (GB 5099)

    232

    348

    34CrMo

    279

    35

    825

    57.7

    40

    920

    62.9

    50

    1105

    73.3

    60

    1290

    83.7

    70

    1475

    94.1

    75

    1565

    99.3

    80

    1660

    104.5

    WZII325- (55-120) -17. 2A
    (GB 5099.)

    172

    258

    34CrMo

    325

    55

    915

    66.0

    60

    980

    70.0

    70

    1110

    79.0

    80

    1240

    87.0

    90

    1370

    96.0

    100

    1500

    104.0

    110

    1630

    112.0

    120

    1760

    121.0

    Detil

    Oxygen cylinder

    Loka Produksi

    Panarimaan bahan baku, tés Mékanis, Deteksi flaw sareng tés karasa, Tés hidrolik, tés kabocoran unggal léngkah pikeun ngendalikeun kualitas silinder kami.

    Oxygen cylinder production site 6
    Oxygen cylinder production site 3
    Oxygen cylinder production site 5
    Oxygen cylinder production site 2
    Oxygen cylinder production site 4
    Oxygen cylinder production site 1

    Gudang

    oxygen cylinders (4)
    oxygen cylinders (3)
    oxygen cylinders (2)
    oxygen cylinders (1)

    Paket & Pangiriman

    Oxygen cylinder

    FAQ

    Naon kapasitas Oksigén Silinder anjeun tiasa nyayogikeun?

    Silinder Oksigén 47L mangrupikeun laris, urang tiasa nawiskeun silinder 2L- 80L sakumaha anu anjeun peryogikeun.

    Naon waktos pangiriman Silinder Oksigén?

    25 ~ 45 Poé sakali setoran nampi sareng gambar bengkel dikonfirmasi ngeunaan silinder.

    Sértipikat naon anu anjeun sayogi pikeun Harga Silinder Oksigén?

    Kami otorisasi ku standar ISO / GB / TPED.

    Naha anjeun tiasa rinci ngeunaan Harga Oksigén Silinder, pengepakan sareng pengiriman?

    Dipak ku palét tiasa muat 250 buah dina hiji wadah 20ft; Upami silinder nganggo Bulk loading tiasa ngamuat 450 buah dina hiji wadah 20ft

    Naha anjeun ngagaduhan panyalindungan pikeun sirah Silinder Oksigén?

    Leres. Unggal tabung oksigén dilengkepan cap tulip anu tiasa mastikeun kasalametan tabung gas nalika transportasi.

    Naha Hansheng langkung pantes pikeun pilihan urang?

    1. Balesan dina 24 jam.

    2. Warna silinder khusus. Sareng perangko ditampi.

    3. Unggal silinder bakal diuji sateuacan pangiriman.

    4. Pangiriman dina waktos sareng jasa saatos penjualan anu saé.

    5. kualitas luhur, harga dipercaya.


  • Saméméhna:
  • Teras: