banner2
banner3
banner1

produk

Perusahaan Alat-alat Khusus skala

langkung >>

tentang Kami

Ngeunaan pedaran pabrik

about12

naon urang ngalakukeun

Wuxi Hansheng Pressure Vessel Industrial Co., Ltd., tempatna di Longshan Road, Xinwu District, Wuxi City, didirikan dina Januari 2001. Éta mangrupikeun panilitian sareng pamekaran, produksi sareng penjualan tabung gas CNG pikeun kendaraan, las suhu-handap silinder gas terisolasi, bak panyimpenan suhu rendah, pembuluh tekanan D1 sareng D2, gandeng tabung panjang, wadah tabung tabung, silinder gas stasiun sareng tabung gas sipil, sareng sajabana Perusahaan manufaktur alat-alat khusus skala ageung tina sababaraha jinis sareng ragam.

langkung >>
Kauntungan

Perusahaan invests sajumlah ageung panghasilan unggal taun dina panilitian sareng pamekaran sareng tés téknologi énggal sareng produk énggal

Pencét pikeun manual
  • The company introduces a large number of talents, researches projects and is responsible for customers

    Personalia

    Perusahaan ngenalkeun sajumlah ageung bakat, nalungtik proyék sareng tanggel waler pikeun palanggan

  • New technology transformation mode,research high quality products

    Téknologi

    Modeu transformasi téknologi énggal, panilitian produk kualitas luhur

  • Professional research project team for different customer needs

    Panilitian

    Tim proyék panilitian propésional pikeun kabutuhan pelanggan anu béda

Aplikasi

Turutan sumanget perusahaan ngeunaan kamanunggalan, kakuatan, milarian bebeneran, sareng inovasi.

  • 2001 2001

    Ngadegkeun

  • 12H 12H

    Réspon

  • 20+ 20+

    Pangalaman

  • 18+ 18+

    Sertipikat

  • 150+ 150+

    Nagara katutupan

wartos

Hansheng taat kana filsafat bisnis jalma anu berorientasi, téknologi ngarah, kajujuran sareng win-win.

Jinis silinder CNG

Tabung CNG dibagi kana opat jinis. Jenis anu kahiji nyaéta waja atanapi aluminu ...

Ngawasaan integritas vaksin beku fr ...

Ayeuna, seueurna vaksin jangjangan dianggo dina pembuahan. Seueur diantara aranjeunna, sapertos vaksin Marek atanapi vaksin Vector HVT, disimpen dina nitrogén cair (-196 ° C; -320 ° F) pikeun ngajaga integritas. Prosés na ...
langkung >>

SpaceX bakal sidang khusus Starship prop ...

Dina corak panganyarna dina legenda tank gudang propellant peluncuran StarsX's Spacehip, perusahaan sigana parantos mutuskeun pikeun ngawangun prototipe leutik anu ngan ukur ...
langkung >>